Har du brug for hjælp?

Mobil-lanterne

59 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Det er ikke alle, der har en petroliumslampe ved hånden når det er mørkt. Men så er det godt at der er et mere moderne alternativ! Denne mobil-lanterne, der vikles om smartphonen, er en god og pratisk gaveide til venner og familie, der elsker frilutftslivet og campingture!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Når man skal lyse noget op i mørke, er en smartphone praktisk: Med sin lommelygtefunktion lyser den op, så man hurtigt kan finde vej. Men hvis man skal sidde ude på altanen i mørke, eller er på campingtur i naturen, er lyset fra smartphonen ofte lidt for skarpt og ikke ligefrem særlig hyggeligt. Derfor er denne mobile-lanterne en genial løsning! En rem i silikone vikles omkring smartphonen så den dækker åbningen til blitzlyset. Herefter aktiverer man smartphonens lommelygte funktion og herefter forvandles det skarpe lys til et mere behageligt lys som ikke er irriterende for øjnene. Perfekt til romantiske aftener udenfor på balkonen og til aftenhygge på campingferien!
Denne mobil-lanterne er en sjov og praktisk gaveide til venner og familie, der elsker udendørsaktiviteter og som godt vil blive oppe, selvom det er blevet mørkt, og det er også en god og nyttig gaveide til kæresten som elsker gadgets!

Detaljer

  • Beskrivelse: silikonerem med laterne
  • Mål: 6 x 7 cm
2020-11-28T20:40:07+00:00