Har du brug for hjælp?

Mobil-højtalerhorn

59 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Hvis det skal være højt, skal det være rigtig højt! Det sjove mobil-højtalerhorn forvandler enhver smartphone til en boombox. En sjov men også praktisk gave til gode venner og familie, som elsker musik og sjove gadgets!

Other customers bought

Beskrivelse

Det sjove mobil-højtalerhorn forvandler enhver smartphone til et musikanlæg! Et sjov og absolut praktisk must have for alle, der elsker at høre musik! Højtaleren er en rigtig letvægter og vejer kun 40 gram. Den er lavet af 100 % genbrugspapir og skal ikke engang bruge batterier, her er det nemlig fysikkens love, der gælder. Alt dette kombineret, gør også at den selvfølgelig er både økologisk og miljøvenlig og derfor kan gives til en, du holder af, med god samvittighed, da der er taget højde for naturen. Naturligvis kan den ikke måle sig med et rigtigt anlæg, når det kommer til lydstyrke og bas - til gengæld er den praktisk og kan tages med overalt!
En god gaveide til musikelskere, der bekymrer sig om miljøet, men som også kan lide et innovativt og sjovt design. Det er også en god værtsgave til venner og bekendte, der skulle komme på den virkelig gode ide at arrangere en picnic i parken. De behøver ikke at slæbe et anlæg med; med denne gaveide er der sørget for musikken! Rigtig praktisk i de varme sommermåneder, nåt man gerne vil tilbringe det meste af tiden udenfor og nyde det lækre vejr!

Detaljer

  • Materiale: 100 % karton af genbrugsmateriale
  • Mål: 12 x 17 cm
2020-11-28T08:22:57+00:00