Har du brug for hjælp?

Gavesæt: badeprodukter i juletema

169 kr
Inkl moms
- +
Glade jul, dejlige jul... men hvad skal man snart give i julegave? Dette dejlige ”Mistelten” gavesæt med forskellige sæber og badesalte i juletema er en dejlig gaveide, der ikke kommer til at samle støv på en hylde et sted. Sæt nydelsen i højsædet, og tillad dig selv lidt luksus i en stresset julehverdag. Du har uden tvivl fortjent det!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Kanel, sort peber, røgelse, myra... alle disse dufte kender vi fra julen. Nu kan du få de dejlige juledufte som sæber og de populære bath bombs, som du bare skal lægge direkte ned i badevandet. Produkterne er dekoreret ovenikøbet dekoreret efter juletemaet, og de lægger op til mange dejlige timers velvære i den kolde vinter- og juletid. Forkæl en ven eller et familiemedlem med dette mistelten-gavesæt, der indeholder fem håndlavede sæbeprodukter til badet.

Nyd lidt lækker luksus i juleferien og brug en time i badekarret uden mand og børn. Du kan nemt forvandle dit hjem til et personligt wellness-center med fyrfadslys og afslappende musik og de lækre badeprodukter fra det flotte gavesæt. Vi kan alle få brug for lidt kvalitetstid med os selv i denne stressede juletid, og din hud har især brug for ekstra opmærksomhed i det kolde vejr.

Detaljer

  • Beskrivelse: badesæt inklusive 2 sæber, 3 bath bombs og 1 bath creamer
  • Vægt: sæber: 100 g, bath bombs: 160 g, bath creamer 30 g
  • Bemærk: alle produkterne er håndlavet af naturlige ingredientser
2020-11-26T19:39:46+00:00