Har du brug for hjælp?

Mini bluetooth-højtaler som dyr - enhjørning

215 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)
Din smartphone i den ene lomme og højtaleren i den anden - så er du klar til at spille din yndlingsplaylist på stranden, i parken eller i klasseværelset. Den søde minihøjttaler der er designet som et lille dyr er det perfekte tilbehør til enhver der ejer en smartphone. Bluetooth-forbindelsen giver dig mulighed for at lytte til musik hvor som helst og så kan du også bruge højtaleren som udløser til dit kamera i telefonen. gaveide til alle der forstår at værdsætte fede gadgets.

Other customers bought

Beskrivelse

Din kæreste vil gøre store øjne når du giver hende den her kompakte og mobile højtaler - dog måske ikke lige så store øjne som højtaleren har... De små og søde højtalere er designet som dyr der bare er for nuser. Nu kan du tage en lille ugle, kat, hund, ræv, gris eller enhjørning med i lommen når du skal på tur. De små, runde og bærbare højtalere kan være i enhver taske og overrasker med deres flotte lyd og gode brugervenlighed. Du tænder bare for bluetooth og du kan høre lige det musik du vil, lige der hvor du befinder dig. Sidst, men ikke mindst, så kan du selvfølgelig også bruge højtaleren som udløser til kameraet på din smartphone.

De dyriske minihøjtalere vil gøre lykke hos enhver teenager der gerne vil kunne høre sin musik, lige meget hvor hun befinder sig, eller forær højtaleren til din bedste ven der ikke kan få nok af fede gadgets

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem panda, hund, enhjørning, kat, gris, ræv og ugle
  • Beskrivelse: minihøjtaler til smartphones designet som dyr
    • Trådløs bluetooth
    • Udgangseffekt 2 W
    • Indbygget mikrofon
    • Fungerer også som udløser til kameraet

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-03-28T14:37:03+00:00