Har du brug for hjælp?

Flere visninger

PÅ LAGER

I dette lille, praktiske sæt får du absolut alt, hvad du har brug for, når du skal på golfbanen og slå et par bolde. Golfsættet kommer i en lille lædertaske, der er lavet sådan, at du kan sætte den i bæltet. Desuden har du også mulighed for at personliggøre golftasken ved hjælp af personlig indgravering. På den måde får du en helt personlig gave, og modtageren af gaven ved, at der er tænkt ekstra meget over, at netop de skulle have denne fine gave. Fed og personlig gaveide til golfspilleren.

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
615 kr
- +
Inkl. moms og gratis levering.
  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Beskrivelse

Detaljer

Om det er på hobby-, amatør-, eller professionelt niveau, så har du her den mest perfekte og oplagte gave til den du kender, der spiller golf. I denne lille lædertaske, der kan sættes fast i bælteremmen i bukserne, får du alt, hvad du behøver på golfbanen. Sættet er i syv dele, og i tasken vil du finde fire golfbolde, en pitchgaffel, en ballmarker og en blyant - altså, alt du har brug for til et slag golf.
Læderpungen kan desuden indgraveres med op til 22 tegn, så du får en helt personlig gave til golfspilleren, der er så heldig at modtage dette golfsæt. Med 22 tegn kan du for eksempel skrive et navn eller kælenavn eller "Til gofspilleren", kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan indgravere denne gave. Der er ingen tvivl om, at golfspilleren vil blive mere end bare glad for dette praktiske og flotte golfsæt.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 4 golfbolde, 1 pitchgaffel, 1 ballmarker og 1 blyant i en lædertaske med indgravering og magnetlukning
  • Mål: 11 x 10 x 6 cm
Anmeldelser
Indsend din bedømmelse
^2018-06-20T02:47:47+00:00