Har du brug for hjælp?

Mini-chokoladefondue

189 kr
Inkl moms
- +
Denne lille køkkenmaskine er ideel til at smelte og nyde lækre sager: En mini-chokoladefondue kan ikke kun bruges til at dyppe søde frugter i chokoladen, den kan også opvarme honning, aroma-olier eller æteriske cremer og dermed sprede duft og god stemning. En rigtig fin gaveide til at forsøde tilværelsen med for dem du holder af!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

De bedste ting i livet nydes sammen med andre, og det gælder også for denne gaveide! Denne mini-chokoladefondue forfører sanserne og vil helt sikkert smelte mere end bare hjertet på en, du holder af! Sættet er designet og tiltænkt til at smelte chokolade med og dyppe lækre frugter som f.eks jordbær, bananer og andre frugter, men det behøver faktisk ikke nødvendigvis at være chokolade man varmer op i fonduen. Man kan også sagtens varme honning eller æteriske olier op i skålen.
Fonduen kan indeholde cirka 250 ml, så man kan rigtig synde igennem, hvis man bruger den til at dyppe ting i honning eller chokolade. Før man går i gang, er der dog lige et par praktiske ting, der skal klares. Man skal først og fremmest lige tilslutte det 25 W stærke apparat til en stikkontakt. Derudover har apparatet tre tekniske funktioner: tænd/sluk-funktion, holde varm-funktion, og afkølingsfunktion. Med de to greb samt den skridsikre fold, står apparatet desuden helt sikkert.
En mini-chokoladefondue er en god ide til at forsøde tilværelsen for en, du kan lide og er især en god gaveide til kæresten!

Detaljer

  • Beskrivelse: fondue til chokolade, honning eller olie og voks, indeholder 2 greb, skridsikker fod, har 3 funktioner (tænd, hold varm og afkøling)
  • Effekt: 25 W
  • Frekvens: 50 Hz
  • Spænding: 220-240 V
  • Kapacitet: ca. 250 ml
  • Mål: ca. 14 x 13 x 12,5 cm)
  • Bemærk: Chokolade o. l. medfølger ikke - læs venligst brugsanvisningen før brug
2020-12-01T02:58:20+00:00