Har du brug for hjælp?

Mikrobølgeovn i retrostil

1.549 kr
Inkl moms
- +
En moderne mikrobølgeovn i retrostil, hvad mere kan man ønske sig? Den flotte, nostalgiske mikrobølgeovn er med det amerikanske flair en fryd for øjet! På ydersiden er den designet i en flot vinrød farve og har krombelagte håndtag og på indersiden har den børnesikring, 12 funktioner til bagning/kogning/opvarmning og meget mere. En rigtig eyecatcher og et helt klart must til alle, der har et ønske om at leve i 50'ernes retrostil!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne mikrobølgeovn kan betegnes som mikrobølgeovnenes Cadillac. Den er og bliver et pragtstykke i enhvert køkken! Med sin flotte vinrøde farve og de krombelagte håndtag tager den dig med tilbage til de fantastiske 50'ere i Amerika, som er kendt for tylskjørter og optakten til rock'n'roll, smarte frisurer og biler, der dengang endnu ikke kunne sættes i forbindelse med aerodynamik og benzinbesparelser. En mikrobølgeovn i retrostil giver dig en følelse af at leve i en enestående tid samtidig med at den er udstyret med moderne teknik: den er udstyret med LED-tavle og har 12 funktioner, programmerbar tidsindstilling, regulerbar præstation og børnesikring.
De 800 W kommer i brug når popcorn eller hele majskolber skal tilberedes, til at tø frysevarer op eller opvarme færdige madretter. Hvem havde troet at en mikrobølgeovn kunne se så stilfuld ud? En fantastisk og effektiv gaveide til alle, der stadig er forelsket i 50'ernes charme!

Detaljer

 • Beskrivelse: retrodesign med krombelagte håndtag og LED-tavle
 • Mikrobølgeovnens kapacitet: 800 W (Styrke: 230 V/50 Hz) og 25 liter
 • Mål (udvendigt): 48,5 x 42 x 28,5 cm
 • Mål (indvendigt): 32 x 20 x 34,5 cm
 • Mål (drejetallerken i glas): 27 cm
 • Brugsanvisning:
  Elektrisk programstyring med 12 forprogrammerede funktioner (drikkevarer, frosne færdigretter, grøntsager, fisk, fjerkræ osv.)
  Regulerbar styrke 20 - 100 %
  Ekspres-funktion
  Tidsindstilling
  Børnesikring (betjeningen låses)
 • Bemærk: der er 2 års garanti
2020-11-27T03:41:12+00:00