Har du brug for hjælp?

Medaljon med indgraveret vedhæng

429 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En gave, der kommer direkte fra hjertet, for denne gaveide er både personlig, romantisk og smuk. Den er helt sikkert også betænksom. Denne gave indeholder nemlig en 50 centimeter halskæde samt et flot, rundt vedhæng med sten i kanten. På vedhænget har du mulighed for et indgravere op til 30 tegn, der vil blive skrevet på tre linjer. Der kan for eksempel stå dit og din kærestes navn, et lille citat, eller dit og din bedste venindes navn. En meget yndig gaveide.
429 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Smykker er altid en sikker vinder, når det kommer til gavegivning. Piger og kvinder elsker at modtage smykker i gave, og hvad der er endnu bedre er, hvis det samtidig er personlige smykker, som dette personlige medaljon-vedhæng med indgravering. Her får du en halskæde med en 50 centimeter lang kæde, samt et flot medaljon-vedhæng med flotte sten sat i kanten. Medaljonen kan desuden åbnes via en lille magnet-lukning.

Det allerbedste ved medaljonen er, at du kan indgravere den efter eget valg. Du har op til 30 tegn til rådighed, der vil blive skrevet på tre linjer. Du kan skrive lige hvad du ønsker, men en god ide kan være noget sødt og romantisk, eller navnet på den, der skal have den fine halskæde i gave. Denne gaveide er en klassisk og ikke mindst meget betænksom, romantisk og personlig gaveide, som helt sikkert vil glæde din bedre halvdel, din gode veninde, eller måske din søster.

Detaljer

  • Beskrivelse: vedhæng med indgravering (maks. 15 tegn) samt kæde i gaveæske
  • Materiale: rustfrit stål, hvide glassten, diamantindgravering
  • Mål: vedhæng ca. 3 cm, kæde 50 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn
2020-11-29T10:59:08+00:00