Har du brug for hjælp?

Matroschka - målebægersæt

99 kr
Inkl moms
- +
Hvor mange deciliter er en "1 cup"? Her har du et sødt målebægersæt, der hjælper med med at finde de rigtige måleforhold, når der skal laves mad og bages. Perfekt til alle amatørbagere- og kokke, der gerne vil give sig i kast med amerikanske opskrifter.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Selvom dette sæt er formet efter inspiration fra en russisk dukke, så er det altså hvis man giver sig i kast med især amerikanske opskrifter, at det kan være en stor hjælp. Lidt ironisk, men samtidig også meget sjovt! Uanset om man følger en opskrift i en traditionel, amerikansk kogebog eller en madblog på nettet, så kommer man ofte i problemer; i stedet for deciliter og gram er ingredienserne angivet i "tablespoons" og "cups", og man kan hurtigt blive forvirret, når man skal omregne målene. Med det rigtige målebæger er problemet løst og med et sødt målebægersæt som dette, kan du hjælpe en god ven eller veninde med at finde ud af, lige præcis hvor meget "⅔ cup" egentlig fylder. Det kære Matroschka-design er også praktisk, da målebægerne er formede som en russisk dukke og derfor på praktisk vis kan gemmes væk i hinanden.
En god gaveide til glade amatørkokke og ambitiøse bagere eller bare folk, der gerne vil give sig i kast med amerikansk kogekunst, uden at de samtidig skal bruge deres matematikkundskaber for at kunne regne sig frem til mængden af de forskellige ting, der skal puttes i opskriften!

Detaljer

  • Beskrivelse: 3 målebægere der kan stables i hinanden
  • Mål: 9 x 14 cm
2020-11-28T20:32:50+00:00