Har du brug for hjælp?

Mankini i Borat-stil

169 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +
Synes du også badebukser skjuler for meget af din eller dine venners flotte krop? Så er der her en gave til at gøre op med dette. Denne dragt efterlader nemlig ikke meget til fantasien, men det er en sjov ting til din næste strandtur eller poolparty, hvor folk der kender til Borat, så vel som folk der ikke kender ham, helt sikkert vil få sig et godt grin. Det er også en oplagt gave til en polterabend!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Til manden, der nyder opmærksomhed fra andre er der hermed den kendte mankini i Borat-stil, som de fleste kender fra filmen, hvor Borat render komfortabelt rundt i denne fine anordning, der nok skal vende nogle hoveder, når du går en tur ned af standen. Dragten passer perfekt til alt lige fra polterabender til poolfester, hvor man kan have det sjove outfit på, men man skal selvfølgelig nøje overveje det danske vejr, da der ikke er meget varme i mankinien.
Desuden vil solcreme også være at anbefale på solskinsdage, da det ellers kan føre til nogle mindre pæne "mankini-streger". Det kræver sin mand at bære rundt på den begrænsede beklædning, men det kan bestemt være en sjov detalje, og man kan derfor give den i gave til de modige venner eller som en ekstra gave til en polterabend.

Detaljer

  • Materiale: 90 % polyester, 10 % elastan
  • Mål: one size
2022-08-09T18:58:44+00:00