Har du brug for hjælp?

Mal din egen påskehare

99 kr
Inkl moms
- +
Denne påskehare bliver enestående - selvfølgelig fordi du har malet den lige som du synes bedst om. Denne gave er en af de slags gaver, som giver mere til modtageren, fordi man får mulighed for selv for at være en del af gaven, udfolde sin kreativitet og skabe minder. Med denne gave får man en påskehare, der er designet og udsmykket lige, som man selv ønsker det, og man har nu påskepynt for resten af livet. En gave, der varer længere!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne gave i form af et gavesæt, der indeholder en træ-påskehare, seks forskellige farver, to pensler og en brugsanvisning overrasker, for den kan mere end man lige tror! Med denne gave får man nemlig muligheden for at skabe sin egen påskepynt, sin egen påskeaktivitet og sine egne påskeminder, for planen er selvfølgelig, at man selv skal male sin egen påskehare og pynte den, lige som man ønsker det. En oplagt ide til brugen af dette gavesæt vil være at samle sin familie eller nogle børn og give hver medspiller et gavesæt med en påskehare, så alle samlet om et bord kan sidde og hygge sig med at male hver deres påskehare.
Dette er en aktivitet, der vil skabe minder for livet! Derudover kan påskeharen efterfølgende gemmes og hvert år til påske tages frem som påskepynt.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 1 træhare, 6 farver, 2 pensler og brugsanvisning
  • Mål (pakken): 20 x 10 x 10 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-11-27T01:27:14+00:00