Har du brug for hjælp?

Makeup-organizer fra Philippi

599 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Her er en praktisk og på samme tid flot accessorie, der vil passe perfekt på dit badeværelse, eller hvor du nu gør dig klar om morgenen. Denne holder er nemlig beregnet til din makeup, og er en klassisk organizer, der har til formål at holde styr på alle dine ting. Holderen er lavet af kalveskind og filt. Filten sidder rullet sammen nede i holderen, og det gør, at du kan stikke dine ting, såsom mascara og eyeliner, ned i holderen, der sørger for, at de står ret, så du kan se, hvilke produkter, du har stående.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Rougebørste, mascara, neglefil, eyeliner, hårbørste og alle de andre ting inden for makeup og kosmetik, du normalt har liggende får nu en ny plads i dit hjem. Denne smarte organizer til makeup holder styr og orden på alle dine sager, og forenkler dermed forberedelsen til det perfekte look, uanset om det er til en gallafest, hvor du skal have meget makeup på, eller om det bare skal være et simpelt dagslook. Holderen eller organizeren er lavet af kalveskind og filt og ser på den måde rigtig flot ud at have stående i sit hjem.

Filten er rullet sammen inde i holderen, så du bare kan putte dine ting ned i holderen, og de vil stå ret. Når du så skal bruge dem, trækker du dem bare ud. Er du ikke til makeup, kan organizeren også bruges til andre formål, f.eks. på skrivebordet.

Detaljer

  • Beskrivelse: organizer fra Philippi beregnet til makeup såsom mascara, neglefile osv.
  • Materiale: kalveskind (hvid), filt
  • Mål: 20 x 13 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-12-02T20:01:54+00:00