Har du brug for hjælp?

Magnetiske fotorammer

109 kr
Inkl moms
- +
En farverig og sjov ide til dine billeder! Med disse magnetiske fotorammer kan du nemt hænge dine billeder op på køleskabet, så du kan nyde dine foto-minder, hver gang du skal i køkkenet. En dejlig gaveide til alle, der er vilde med det gamle polaroid-look!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Disse køleskabmagneter overgår alle andre magneter med flere længder! Magneterne er formet som små fotorammer, og med dem kan du let hænge dine billeder op på køleskabet, uden at de falder ned. Fotorammerne er lavet i retro-look, så de får dine billeder til at ligne gamle polaroid-billeder. Du får hele seks styk med i pakken, og de kommer i forskellige farver. Med magnetfotorammerne kan du nyde dine billeder fra ferien, børnebørnenes besøg eller det seneste bryllup i vennekredsen, hver gang du åbner for køleskabet. En dejlig gaveide til både bedsteforældre, veninder og andre, der elsker at have deres billeder fremme.

Nu kan du holde minderne i live med disse sjove og flotte polaroid-fotorammer, der samtidig virker som en køleskabsmagnet. Du vælger selv, hvilke billeder du vil have i rammerne, om det skal være billederne fra ferien, studenterfesten eller noget helt tredje. Bliver du træt af at se på de samme billeder hele tiden, kan du nemt skifte dem ud!

Detaljer

  • Beskrivelse: 6x magnetiske fotorammer i orange, rød, blå, lyserød, gul, og grøn
  • Mål: 17,5 x 17,5 x 0,5 cm
2020-12-02T10:05:07+00:00