Har du brug for hjælp?

Magnetisk vasesæt

345 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Alle bliver imponeret over disse specielle og innovative vaser, der er magnetiske og derfor kan bryde normen for, hvor man sætter sine blomster. Alt i alt skaber det en magisk illusion, som er en fantastisk gave til alle, der er glade for blomster. Giv et magnetisk vasesæt i mors dag-gave, til svigermors fødselsdag eller som en smart og moderne gave til mormor.

Other customers bought

Beskrivelse

Disse magnetiske vaser er et godt eksempel på, hvordan videnskaben kan være med til at skabe nye normer for boligindretning. Denne innovative ide giver dig en anderledes og fed måde at stille dine blomster med den tynde vase, der nærmest svæver hen over bordet. I sættet er der fem sølvvaser og dertilhørende magneter, så man kan lave sin egen lille opsætning med blomsterne. Det kræver meget lidt teknisk snilde at sætte op, og så kan man eksperimentere med forskellige måder at arrangere blomsterne på, for at gøre illusionen komplet.
Det er alt i alt en sød gave til alle, der går op i indretning og gerne vil have en måde at sætte blomster på bordet i hjemmet, der er lidt ud over det sædvanlige. Et magnetisk vasesæt er en gave, der vil glæde både de ældre og yngre, som har øje for indretning og nye trends til hjemmet.

Detaljer

  • Beskrivelse: 5 vaser pr. sæt
  • Mål: 1,5 x 1,5 x 24 cm
2023-12-01T08:36:38+00:00