Har du brug for hjælp?

Magnetisk vasesæt

345 kr
Inkl moms
- +
Jamen, hvordan er det muligt? Hvordan kan de tynde, smukke guldvaser stå helt af sig selv? Vildt ser det ud, når de fem vaser næsten svæver over bordpladen, men sandheden er, at vaserne er magnetiske og på den måde står fast på bordet, selvom de er ultra-tynde. Det giver et vildt og fascinerende look. Dette magnetiske vasesæt i guld vil helt sikkert imponere modtageren!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Dette magnetiske vasesæt i guld i overrasker fra første blik dine gæster. Når man kigger på de flotte, tynde, høje vaser, der står på bordet, ligner det nemlig, at de svæver, for hvordan kan de balancere, når de er så høje og tynde? Er der mon magi og trylleri bag ved vasernes hemmelighed? Nej, sandheden er, at vaserne er magnetiske! Under bordets dug findes simpelthen en lille magnet, som vasen stilles oven på - og vupti, det ligner at de fem vaser, man får i vasesættet, svæver.
Smukt og fascinerende ser det ud, og det magnetiske vasesæt i guld er en af den slags gaver, der vil være god at give for eksempel som værtindegave til den næste vennemiddag eller endda som indflyttergave til den næste housewarming, du er inviteret til. En ting er sikkert: Vasesættet er en anderledes gave og vil være flot i enhver indretning, fordi vaserne tilføjer noget nyt og anderledes.

Detaljer

  • Beskrivelse: 5 stk. pr. sæt
  • Mål: 1,5 x 1,5 x 24 cm
2020-12-01T21:37:04+00:00