Har du brug for hjælp?

Magnetisk puslespil personligt billede

299 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Både børn og voksne kan lide at bruge tid på at samle puslespil, det er dejligt afslappende samtidig med, at det også kan være udfordrende. Med det magnetiske puslespil med dit personlige billede på, bliver det kun endnu sjovere at lægge brikkerne og se det endelige resultat. En sjov og anderledes gaveide til langt de fleste anledninger!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Til børn og barnlige sjæle og ikke mindst til enhver puslespilsentusiast: Denne personlige gave kan gives enten samlet og indrammet, klar til at hænge op, eller i en lille pose, hvor alle brikkerne ligger løst, og så skal der ellers samles puslespil, før man kan se, hvad det er fødselaren får i fødselsdagsgave.

Overraskelsen vil være stor, når alle brikkerne er kommet op på køleskabet eller whiteboardet og der dukker et fint og helt personligt billede frem fyldt med sjove minder og historier.
Gaven er ikke bare personlig, den er også praktisk; brikkerne kan jo være med til at holde styr på små huskesedler og andre billeder. Det magnetiske puslespil med dit eget personlige billede på vil se lækkert ud på køleskabet og peppe køkkenet op på den helt rigtige og originale måde - bare husk at vælge et billede du synes er fedt!

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 192 brikker
  • Mål: 29 x 40,5 cm
2020-11-29T11:00:59+00:00