Har du brug for hjælp?

Flere visninger

PÅ LAGER

Tredimensionelle figurer som du simpelthen bare trækker frem i luften - den fascinerende 3D blyant gør det nu muligt at tegne på en helt ny måde. Du får forskellige farver tape med som tørrer med det samme i det øjeblik det kommer i kontakt med luft. Det betyder at du nemt og præcist kan skabe store kunstværker og 3D-design. Spændende gaveide for både store og små.

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
919 kr
- +
Inkl. moms og gratis levering.
  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Beskrivelse

Detaljer

Den magiske 3D blyant fungerer ved at du vælger den farve tape du vil arbejde med og "fodrer" pennen med det, så trykker du på knappen som opvarmer tapen og gør den flydende så du kan arbejde med materialet. Så snart det kommer i kontakt med luft størkner tapen igen og det giver dig mulighed for at tegne huse i højden, dyr der kan stilles frem på reolen eller smykker som du rent faktisk kan bruge.

Den her mini 3D printer giver dig mulighed for at omforme dine egne ideer og koncepter direkte til virkeligheden - og ikke bare tegne et endimensionelt billede af din ide. Du kan lave alt fra dekorativ og anderledes julepynt til at tegne slotte og tårne. Med den magiske 3D blyant kan du fremstille lige det du vil, og dens mulige anvendelse spænder vidt. Du får seks ruller tape i forskellige farver sammen med blyanten og så kan du ændre tykkelsen ​​af "plastik-blækken". Det her er en virkelig fed fødselsdag- eller julegave til alle med et kreativt sind.

Detaljer

  • Beskrivelse: 3D blyant med holder, oplader, 6 ruller tape i forskellige farver tegner tredimensionale figurer tapen opvarmes og stivner i luften, måler 1,75 mm tykkelsen kan justeres input - 100-240 V, 50-60 Hz output - 12 V og 3000 mA spænding - 12 V Materiale: plastik Mål: 4,5 × 18,5 × 3 cm Bemærk: minimum 8 år. Ikke egnet til børn under 3 år, små dele
Anmeldelser
Indsend din bedømmelse
2018-07-22T18:28:09+00:00