Har du brug for hjælp?

Madkasse med blomst

169 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Kom i forårshumør og få appetit bare ved synet af denne flotte og farvestålende madkasse! Dens knaldgrønne farve sætter en fin kontrast til den smukke lyserøde blomst, hvor den lille mariehøne sidder og holder en lille velfortjent frokostpause. I madkassens fire rum er der plads til både brød, frugt, grønsager og kiks uden at de bliver blandet sammen. En fantastisk gaveide til skolebørn eller til yndlingskollegaen. Det er ikke kun maden, der er vigtig, men også indpakningen! Madkassen med blomsten på toppen giver et frisk pust i pausen!

Beskrivelse

Tag på skovtur og mærk ikke bare forårsstemningen i luften, men også i din taske. Denne smarte og knaldgrønne madkasse med en lyserød blomst i midten er indbegrebet af forår! Den er ikke bare smart at se på, men har også en praktisk opdeling med fire små rum, så kiksene for eksempel ikke bliver bløde af frugten! Skillevæggende skal nok holde maden på plads og det gennemsigtige låg får allerede ens mave til at knurre bare ved synet af madkassen og dens indhold. Et er sikkert: Har man haft en lang og hård formiddag på jobbet eller i skolen, så skal denne lille grønne kasse nok få forårstemningen frem i dig!
Brug den som madkasse til jobbet, skolen eller bare til at have med på udflugter overalt. En perfekt gaveide til kollegaen, som godt kunne bruge lidt mere farve i hverdagen eller til skolebørn på deres lange skoledage.

Detaljer

  • Beskrivelses: madkasse med gennemsigtigt låg
2019-08-24T14:48:16+00:00