Har du brug for hjælp?

Lyskæde med blomster

189 kr
Inkl moms
- +
Så flotte kan lyskæder også være: En lyskæde med blomster er en rigtig flot dekoration til hjemmet, der ikke bare kan bruges til særlige anledninger, men som generelt er både sød og pæn i hverdagen! En rigtig sød gaveide og en anderledes måde at give blomster på til den bedste veninde, søster eller andre, der har fortjent det!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne søde lyskæde med blomster er en fin gaveide, der kan bruges både i stuen, soveværelset, entreen eller hvor man har lyst til at placere den i sit hjem - med sine fine blomster ser den nemlig både flot og sød ud overalt! De 20 lyserøde blomster med små søde detaljer ser ikke kun flotte ud når de tændes, men pynter også selvom lyset er slukket og er derfor altid en fin og dekorativ pyntegenstand i boligindretningen!
Den kan også bruges til særlige anledninger, hvor man fejrer sine veninder og gerne vil sætte den festlige anledning i scene på en sød måde. Det kunne f.eks være til fødselsdage, babyshowers eller bare som en festlig dekoration på et fint middagsbord, når man skal holde venindeaften med lækker mad og masser af hygge.
Denne gaveide er en rigtig sød og fin gaveide til din veninde, søster, mor, bedstemor eller andre, der elsker et sødt design med fine detaljer. Især om vinteren er den en god gaveide, der leder tankerne hen på varme, forår og flotte blomster!

Detaljer

  • Beskrivelse: 20 papirblomster med LED-lys der bruger batterier
  • Mål: 3 m
2021-01-25T13:38:09+00:00