Har du brug for hjælp?

Lyshus med stjerner

129 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Dette skønne lyshus med stjerner og trærelief skaber en hyggelig vinterstemning. Stilfuld og varmende - en gave lige fra hjertet, som er perfekt til de kolde måneder. Pak den ind og hav den med i pakkelegen eller giv den i adventsgave til en. Lyshuset passer til de fleste indretningsstile, så der er ingen grænser for, hvem, der kan få glæde af det.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Et lille, enkelt hus med udstansede stjerner og et særdeles detaljeret og naturtro relief af et træ, der har tabt sine blade. Selv uden lys står det fine lyshus med stjerner smukt med sin matte overflade, men når der tændes et fyrfadslys indeni, stråler den fine pyntegenstand endnu kraftigere i rummet og skaber en hyggelig stemning. Som et lille tip kan det nævnes, at der skabes et endnu kraftigere lys gennem stjernerne, hvis man anvender fyrfadslys af høj kvalitet.
Med denne fortryllende lanterne har du en flot gave, som med garanti vil bringe varme og glæde i den kolde vintertid. Det klassiske og tidsløse design gør, at lyshuset sagtens kan findes frem allerede i efteråret, når kulden begynder at melde sig, og hyggeaftenerne indendørs bliver hyppigere. En perfekt værtindegave til middagsselskaber i de kolde måneder eller måske til julefrokosten. Det lille lysende hus sørger for en hyggelig og varm stemning.

Detaljer

  • Materiale: porcelæn
  • Mål: 7 x 7 x 10 cm
2021-01-26T08:55:21+00:00