Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508

Lysende &-tegn

275 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

En stemningsfuld og anderledes belysning: Det lysende &-tegn er en sjov og flot pyntegenstand, som samtidig har et praktisk og oplysende formål. En rigtig god og sjov gaveide til venner og familie der til daglig arbejder med ord og tegn!
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Det lysende &-tegn er stemningsfuldt og kan bruges til mange forskellige anledninger. Det kan bruges som en anderledes og romantisk gaveide til bryllupper, indflytterfester for forelskede par eller til bryllupsdagen med partneren, til på en sjov måde at vise at to mennesker hører sammen.
Selve designet på det lysende &-tegn leder tankerne hen på gamle lysreklamer og passer stemningsfuldt ind i de fleste boligindretninger med sin rustikke udformning og flotte LED-lys og kan bruges både i stuen, på kontoret eller i soveværelset, hvis man skulle have lyst til noget pænt og stilfuldt der. Det er helt op til dig selv, hvor du placerer det flotte skilt!
Det er et godt alternativ til de kedelige natlamper og vil også være et hit på teenageværelset. Lampen lyser op, men uden at lyser bliver for kraftigt; det er den perfekte hygge belysning til de sene aftener. Det lysende &-tegn er en oplagt gaveide til indflytterfesten, som gave til 20 års fødselsdag eller som en anderledes bryllupsgave.

Detaljer

  • Beskrivelse: dekorationslys med robust karton og LED-lys, som bruger batteri
  • Mål: 38 x 34 cm

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-21T10:01:58+00:00