Har du brug for hjælp?

Luxury - dørmåtte

239 kr
Inkl moms
- +
Med denne dørmåtte foran din lejlighed kan alle se, at bag hoveddøren bor nogle rigtig luksusdyr, for det bliver afspejlet med denne dørmåtte. På dørmåtten står der nemlig Luxury skrevet med stor skrift i hvid henover den flotte, sorte dørmåtte. Så er ingen i tvivl! Denne dørmåtte vil være en genial gaveide, hvis du er inviteret til indflytterfest hos en ven, der lige er flyttet hjemmefra, for alle har brug for en fed dørmåtte.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Dørmåtte med stil - så let kan denne gave beskrives. Er du ude efter en lidt dybere beskrivelse, er denne gave en dørmåtte, der måler 74 x 44 centimeter. Dørmåtten er lavet af kokos, og den er sort som farve og har så tekst på sig i hvid. Teksten siger Luxury, og er du et rigtigt luksusdyr, så skal du jo helt klart have den her dørmåtte. Det betyder også, at hvis du kender en, der er et klassisk luksusdyr, så har du her den perfekte gave til dem.

Dørmåtten er også en oplagt gaveide, hvis du er på udkig efter en indflyttergave til en, der lige er flyttet hjemmefra - måske for første gang. Så er gaver som en praktisk samt flot og sjov dørmåtte en meget vigtig og væsentlig gave, for en dørmåtte skal man bare have. Luksuriøs dørmåtte til luksusdyret!

Detaljer

  • Beskrivelse: dørmåtte med teksten "Luxury"
  • Materiale: 100 % kokos
  • Mål: 74 x 44 cm
  • Bemærk: tåler ikke maskinvask
2020-11-29T11:47:56+00:00