Har du brug for hjælp?

Lovetree - opslagstavle i ramme

429 kr
Inkl moms
- +
Denne ramme indeholder små, hvide hjerter, der tilsammen udgør et træ - et Lovetree - som kan udstille billeder af dine familiemedlemmer. Med i rammen får du seks klips som også er hvide hjerter, og med dem kan du sætte lige de billeder fast, du har lyst til. Giv den til kæresten i valentinsgave eller brug den som en kreativ gave til konfirmanden, hvor du sætter billeder og pengesedler ind i rammen.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne gaveide er meget alsidig og vil være en god gaveide til mange forskellige mennesker og anledninger. Det er et Lovetree, i form af en opslagstavle i en ramme, som er sammensat af hvide hjerter, der tilsammen udgør det kærlige træ. Med i gaven hører seks klips, og med dem kan du sætte billeder eller noter fast på træet. Du kan hænge lige præcis de billeder op, som du har lyst til, og en god ide kunne være at skabe et stamtræ over din tætteste familie. Du kan også hænge billeder op af dine bedste venner eller af de ting, du allerbedst kan lide.
Det søde Lovetree vil være en super fin og personlig gaveide, især hvis du selv sætter billeder i den, før du giver den. Så vil modtageren af rammen blive ekstra glad. Skal du til konfirmation, vil denne gave både kunne bruges til drenge og piger. Sæt pengesedler ind blandt de personlige billeder, og resultatet bliver en flot og anderledes pengegave til den glade konfirmand.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 6 klips
  • Mål: 44,5 x 52,1 x 3,2 cm
2020-12-06T03:04:54+00:00