Har du brug for hjælp?

Love - kageforme med bogstaver

85 kr
Inkl moms
- +
I denne gave får du et sæt med fire kageforme, der udgør et bogstav hver. Tilsammen udgør de fire bogstaver ordet LOVE, som selvfølgelig betyder kærlighed på dansk. Kageformene er lavet med inspiration fra popkunsten, hvor især kunstneren Andy Warhol er et stort navn, og v'et er tilmed lavet som et hjerte. Kageformene kan bruges til at overraske din bedre halvdel med fine kager, der måske endda skal serveres på sengen, så overraskelsen bliver endnu bedre... Skøn og romantisk gaveide fyldt med kærlighed!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Dette gavesæt tager kagebagning til et helt nyt niveau. Det giver dig nemlig mulighed for at være kreativ på et helt ny måde, selv når du bager. Med disse fire kageforme, der tilsammen udgør ordet LOVE, hvor v'et endda er lavet som et hjerte, kan du lave din yndlingsdej, rulle den ud, mase kageformene igennem dejen, for derefter at bage kagerne i ovnen.

Når kagerne er færdige, er det tid til det sjove. Kagerne skal nemlig pyntes! Her har du frit spil og kun fantasien sætter grænser. Du kan pynte bogstaverne med farver, glasur eller pynt i alle afskygninger. Til sidst kan du servere kagerne for dem, du holder af - om det er til din familie, din kæreste, din partner, din ægtefælle - du kan endda tage dem med på arbejde eller i skole og byde dine kammerater og kollegaer en skøn kage fyldt med kærlighed.

Detaljer

  • Beskrivelse: fire kageforme - bogstaverne LOVE
  • Mål: 6 x 7,5 cm
2020-12-05T06:48:28+00:00