Har du brug for hjælp?

Love Birds - gavesæt til badet

169 kr
(325 kr / kg) Inkl moms
- +
Et kærligt gavesæt til badenymfer, der bogstavelig talt er fyldt med kærlighed. Dette gavesæt indeholder nemlig hele fem forskellige produkter, der alle er lavet af naturlige ingredienser og indeholder skønne, naturlige, æteriske olier såsom rose, lavendel og ylang ylang, der sørger for, at sæberne dufter skønt og er gode for din hud. Udover at sæberne er håndlavede og af naturlige ingredienser, så er de også lavet på en sådan måde, at de ligner små fine kager. Gavesættet indeholder også en af de meget populære bath bombs.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Beskrivelse

Et kærligt gavesæt til badenymfer vil gøre mange skønne ting for dig. Sættet indeholder fem forskellige sæber, der alle har det tilfælles, at de er lavet af naturlige ingredienser såsom rose og ylang ylang, der gør, at de er gode for omverden og for din hud, og ikke mindst, at de dufter intet mindre end fantastisk! Hvad er bedre end, når du skal slappe af og have noget tid til dig selv, at fylde badekarret med vand og vide, at du har hele fem forskellige, lækre sæber at bruge?
I gavesættet finder du forskellige slags sæber - tre af dem ligner små kager og kan pynte på badeværelset frem til, du vil benytte dem. Sæberne har alle forskellige virkninger på din krop, som vil give din krop fugt og afslapning, som æteriske olier gør det bedst. Gavesættet er smukt indpakket og du har derfor en gave, som er klar til at forkæle den, du holder af.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 1 sæbe à 160 g med sensuel duft af geranium og cedertræ, som forfrisker, 1 badetrøffel à 30 g med duft af hindbær, lavendel og rosmarin, som forkæler og forskønner, 1 badepraline à 50 g med sensuel duft af rose og ylang ylang, som har en sensuel og romantisk virkning, 1 badebrulée à 180 g med senseul duft af rose og geranium, som har en sensuel og fugtgivende virkning, 1 sæbe à 100 g med duft af kirsebær, mandarin og litsea cubeba, som har en regenererende virkning
  • Materiale: alle produkterne er lavet af naturlige ingredienser og en masse æteriske olier, de indeholder hverken parabener eller konserveringsmidler af parabener
  • Bemærk: gaven kommer i skøn indpakning
2019-08-24T14:47:00+00:00