Har du brug for hjælp?

Lommespejl med indgravering fra Philippi

259 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Et lommespejl er en ting, man altid bør have på sig, for det er praktisk og kan hjælpe dig med mange ting. Skal du lige tjekke, om din makeup sidder rigtigt, eller hvordan den lille bums på hagen har det, men er du på farten og har ikke rådighed til et stort spejl? Så hiver du bare lige dit lommespejl op af tasken, og du kan tjekke, om alt er i orden. Dette lommespejl fra designmærket Philippi giver dig derudover mulighed for at indgravere noget personligt på forsiden af spejlet, så du kan få en rigtig, personlig gave.

* Skal udfyldes

259 kr

Other customers bought

Beskrivelse

"Lille spejl på væggen der, hvem er smukkest i landet her?" det kan du nu spørge dit lille lommespejl om, når du på farten i løbet af dagen hiver det frem for at tjekke, om at er okay. Sidder makeuppen stadig godt eller har du brug for et lille touch up? Det kan spejlet fortælle dig.

Lommespejlet kommer fra designmærket Philippi, der er mestre i at lave praktiske ting i et lækkert, tidsløst og stilfuldt design. Det er også tilfældet med dette lommespejl. På forsiden af spejlet har du mulighed for at indgravere noget personligt - måske et navn eller et kælenavn på den heldige, der skal have dette lommespejl i gave. At give et lommespejl med indravering i gave er en anderledes gaveide, som har den fordel, at den både er fin, praktisk og personlig. En fin gaveide til konfirmanden, til mors dag eller som fødselsdagsgave.

Detaljer

  • Materiale: forsølvet
  • Mål: 6 cm
2020-12-06T01:24:15+00:00