Har du brug for hjælp?

Lommelærke med indgravering

215 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Nu kan du forlade huset og samtidig tage din yndlingsdrik med i inderlommen i denne fine lommelærke. Og for at der ikke skal opstå tvivl om, hvem den lille dunk tilhører, kan du vælge at få indgraveret dit navn på den. Denne personlige gaveide har stil og er super praktisk at have med. Overrask en du holder af med en personlig lommelærke.
215 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Lommelærker har bare noget over sig; de er ikke længere kun forbeholdt sømænd eller andre med hang til vådt til ganen, men er i den grad blevet allemandseje og den perfekte gave til ham eller hende, der har alt. Så kan man nemlig altid tage sin yndlingsdrik med i inderlommen, når man skal på tur eller i byen.

Den praktiske lille lommelærke har en kapacitet på 237 ml og er med sine 12, 5 x 9,5 x 2 cm yderst handy og passer lige i inderlommen. Den er fremstillet i rustfrit stål, hvilket gør den robust og garanterer lang levetid for den fine lommelærke. Lige meget hvor du skal hen, kan du nu tage en smule vand, te eller måske snaps med.
Som en ekstra sej feature kan du få indgraveret navn eller lignende på lommelærken med op til 18 tegn. Så er der ingen tvivl om, hvem den lille flaske tilhører. Både mænd og kvinder vil sætte stor pris på denne fine lommelærke, så overrask en, du holder af, med en personlig og praktisk gave.

Detaljer

  • Materiale: rustfrit stål
  • Kapacitet: 237 ml
  • Mål: 12,5 x 9,5 x 2 cm
  • Bemærk: der må ikke anvendes specialtegn
2021-01-15T23:28:09+00:00