Har du brug for hjælp?

Lommelærke i lædertaske med indgravering fra Philippi

859 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Her får du en gave, der vil falde i god jord hos enhver mand, der til tider er glad for en lille en på farten. Du kan fylde lommelærken med din yndlingsdrink eller -spiritus. Desuden er denne lommelærke ekstra sej grundet dens udseende. Selve lommelærken er i smukt og skinnende rustfrit stål i et tidsløst design uden dikkedarer. Dertil får du en lædertaske i kolbeform, hvori flasken passer. Lædertasken kan indgraveres med op til 20 tegn på to linjer.

859 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Designet er smukt, stilrent og du har i hvert fald ikke set en lommelærke som denne før. Lommelærken med den dertilhørende lædertaske kommer fra designmærket Philippi, der er kendt for deres enkle, tidsløse design af praktiske ting - som for eksempel en lommelærke, for den er da yderst praktisk og højst nødvendig.

Med en lommelærke er der altid mulighed for en lille en, lige meget hvor du er. Lommelærken er af rustfrit stål og det giver en kolbeformet, enkel og smuk flaske uden detaljer og dikkedarer. Dertil kan den puttes i den medhørende lædertaske, som til gengæld har detaljer. Du kan nemlig indgravere lædertasken med to linjer af op til 10 tegn hver, og på den måde kan du personliggøre tasken, så den passer perfekt til modtageren af gaven.
Denne flotte lommelærke er skøn som personlig gaveide til manden der har alt.

Detaljer

  • Beskrivelse: lommelærke og lædertaske
  • Kapacitet: 8,5 cl
  • Materiale: poleret rustfrit stål, læder
  • Mål: 13 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn til indgravering
2020-12-02T22:23:41+00:00