Har du brug for hjælp?

Lommelærke i bogskjul

165 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Der er ikke noget som en god overraskelse! Og denne gaveide vil helt sikkert både overraske og glæde modtageren! Denne bog indeholder nemlig ikke sider, men gemmer på en lommelærke, som man kan fylde op med sin yndlingsdrink. En sjov gaveide, der helt sikkert vil give modtageren en overraskelse!

Other customers bought

Beskrivelse

En lommelærke er et must have for enhver drengerøv med respekt for sig selv. Lommelærken skal fyldes med gyldne dråber, som han kan styrke sig på, når det bliver nødvendigt. Det kan hurtigt sende et forkert signal, hvis man har en lommelærke stående frit fremme derhjemme - og værre endnu: Nogen kan måske finde på at drikke af flasken, hvis den bare står til frit skue. Derfor er en lommelærke i bogskjul den helt perfekte løsning på de problemstillinger! Det ligner en helt almindelig bog på bogreolen, når den står der blandt klassikere og gør det selv-bøger, men i virkeligheden er det yndlingsbogen over dem alle, fordi den har noget reelt indhold, der giver mening i hverdagen. Find bogen frem i ny og næ, tag en slurk, stil bogen tilbage og nyd den lille velbevarede hemmelighed.
Lommelærken er i et flot og stilrent design. Giv den i gave til brudgommen på hans bryllupsdag, som fødselsdagsgave til farfar eller som fars dag-gave.

Detaljer

  • Mål: 16 x 10 x 3 cm
2022-05-25T00:28:14+00:00