Har du brug for hjælp?

Lille kagemandsform

109 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Findes der noget hyggeligere, end når du har ekstra tid til at lave små, hyggelige aktiviteter, der giver dig mulighed for fordybelse og kreativitet? Og hvad er bedre, end hvis du kan få lov at spise dine lækre kreationer bagefter? Det er nok svært at være på. Med denne gave får du et gavesæt, der indeholder en kageform af en kagemand samt fire bittesmå kageformer med et hjerte, en blomst, et plus og en sløjfe, der gør, at du kan klæde kagemanden ud og pynte ham. Det er bare igang med kreativiteten og glasuren!

Other customers bought

Beskrivelse

Her er en gaveide, der vitterligt fungerer i alle henseender og anledninger og til alle typer mennesker, store som små - for hvem kan ikke lide at spise kage? Denne gave udfordrer både kreativiteten og smagsløgene og er en fin, sød og sjov gaveide. Gavesættet består af i alt fem kageforme - en stor, der udgør en kagemandsform og fire bittesmå forme.

De små forme er et hjerte, et plus, en blomst og en sløjfe, og meningen med de små forme er, at de skal bruges til at pynte den større kagemand med. Når kagerne så er bagt, så skal du i gang med kreativiteten. Frem med glasuren og pynten, og så er det her, at det kun er fantasien, der sætter grænser. Kagemandsformen kunne også være en skæg ide til en børnefødselsdag, hvor hvert barn får lov til at pynte deres egen lille kagemand. Kun fantasien sætter grænser.

Detaljer

  • Beskrivelse: sæt med kagemandsform og 4 mindre former
  • Materiale: rustfrit stål
  • Mål: 1,5 x 20 cm
2020-12-04T21:52:10+00:00