Har du brug for hjælp?

Leonardo - whiskysæt med indgravering

969 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Når der skal drikkes fine og dyrebare dråber fin whisky, er det en selvfølge, at whiskyen skal serveres fra en særlig karaffel i særlige glas. En oplevelse som beskrevet ovenstående giver dette gavesæt dig muligheden for. I gavesættet får du hele to glas og en karaffel, der er beregnet til at servere whisky med stil. Det særlige ved sættet er, at du kan indgravere både de håndlavede glas og karaflen. Du kan tilføje navn og årstal, så det bliver en del af sættets design.
969 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Her har du en virkelig skøn, personlig og særlig gaveide til fødselsdagen til den middelaldrende mand, som indflyttergave til den unge herre, eller til den i din omgangskreds, der er fuldstændig vild med whisky.
Dette gavesæt indeholder tre dele: to glas og en karaffel, der er beregnet til at indeholde whisky, der skal serveres i glassene. Sættet er håndlavet og dekoreret med ordene 'Last Gentleman', hvor du selv skal på banen som hjælpedesigner. Du skal nemlig vælge et navn og årstal, som bliver indgraveret på glassene og karaflen. Navnet må være op til 10 tegn langt og årstallet må være fire tegn.

Indgraveringen vil til sidst blive trykt på forsiden af glassene og karaflen. På den måde får du en gaveide, der vil opfylde enhver whiskydrikkers drøm; deres helt eget personlige gavesæt beregnet til at servere whisky med. En skøn og frem for alt personlig gaveide til ham der har alt.

Detaljer

  • Beskrivelse: sæt bestående af 2 glas og 1 karaffel
  • Materiale: glas
  • Kapacitet: 1,5 l
  • Mål: karaffel ca. 26 x 13 cm, glas ca. 9 x 8,5 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn til indgravering, alle delene af sættet er lavet i hånden, så små ufærdigheder kan forekomme
2021-01-20T22:14:44+00:00