Har du brug for hjælp?

Flere visninger

PÅ LAGER

Det her er den helt rigtige gave til din bedste veninde eller søster, der virkelig går op i hvordan hendes hjem ser ud og at der altid står smukke ting fremme, der både ser skønne ud i sig selv, men som også har en funktion i hverdagen. Leonardo er en dekorativ kobberskål der vil tage sig flot ud både med og uden frugt i.

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
489 kr
- +
Inkl. moms
  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Beskrivelse

Detaljer

Om du stiller denne flotte skål på spisebordet eller på kommoden, så kan der ikke være tvivl om der vil blive lagt mærke til Leonardo - den dekorative kobberskål. Det her er moderne, kreativt design der er kobberfarvet og det er jo højeste mode. Ud over det så er det et produkt af virkelig høj kvalitet og dermed kan der vist ikke være nogen undskyldning for ikke at ville have skålen.

Den skinnende glatte og kobberfarvede overflade gør skålen virkelig elegant at se på, og sammen med den bølgede struktur gør det skålen til et helt lille kunstværk i sig selv. Ud over sine visuelle fordele, scorer skålen også point på sine funktionelle egenskaber. Den måler 40 x 40 cm og har derfor rigelig plads til fristende æbler og druer - og det vil bare være med til at fuldende kunstværket. Eller brug skålen til at lægge dine nøgler i på kommoden når du kommer ind ad døren.
Leonardo - den dekorative kobberskål er en inspirerende gaveide til din veninde der lægger stor vægt på kvalitet, funktionalitet og et vellykket, sofistikeret design når hun vælger tilbehør til sin bolig. Giv hende den i fødselsdagsgave og den vil blive taget i brug lige med det samme.

Detaljer

  • Beskrivelse: dekorativ kobberskål
  • Mål 40 x 40 cm
Anmeldelser
Indsend din bedømmelse
^2018-06-20T02:49:56+00:00