Har du brug for hjælp?

LED-vandhøjtalere

429 kr
Inkl moms
- +
LED-vandhøjtalere lyder umiddelbart først som en skør ide, men når du tilslutter dem med et USB-kabel til din smartphone eller bærbar og hører musikken flyde ud af højtaleren samtidig med at et farvestråelende lysshow opstår i takt med musikken, så er du solgt og kan slet ikke få hverken øjne eller ører væk fra dem igen! En anderledes og trendy gaveide til alle, der elsker musik og flotte lysshows!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Lavalampen kan godt pakke sammen ved siden af disse fascinerende LED-vandhøjtalere! Når musikken drøner ud af højtalerne, så danser lysene i forskellige farver i takt med musikken. Der er fem åbninger inde i højtaleren, hvor der sprøjtes farver ud, så der er mange forskellige varianter at beundre, når du sidder og lader dig forføre af musikken. Tilslut højtaleren nemt og enkelt via et USB-kabel til din smartphone eller bærbar og nyd godt af en super lydkvalitet, samtidig med at musikken bliver endnu mere farverig af det flotte hightech-springvand under den gennemsigtige plexiglaskuppel. Hver af de to højtalere har 6 watts forstærkning, hvilket er nok til at kunne nyde en film eller musikken med en god lydkvalitet.
En perfekt gaveide til ham eller hende, der ikke kan leve uden at musikken er med overalt. Det flotte lysspringvand er derudover et plus, som sætter gang i diskostemningen til enhver fest. Til dig, der elsker at lyden er i top, når du hører musik, ser film eller spiller videospil!

Detaljer

  • Beskrivelse: nem at bære og har 5 LED-lys til at lyse i vandet i takt med musikken, kompatibel med de fleste smartphones, MP3/4-afspillere, tablets, bærbare osv.
  • Højtalerne er 2 x 6 watt inklusive 3,5 mm lydkabel, USB-tilslutning med indbygget forstærker
2020-12-05T22:27:12+00:00