Har du brug for hjælp?

LED-undervandslys

215 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Nu kan du få en helt magisk stemning hjemme hos dig selv - blot ved at trykke på en knap. LED undervandslys, med farveskift, er designet til at lave fantastiske lyseffekter under vand. Så om du vælger at putte det ned i en klar vase, i badekarret eller akvariet så er du sikret et fascinerende og afslappende scenarie. Farverig og fabelagtig gaveidé.

Other customers bought

Beskrivelse

Dette fantastiske LED undervandslys gør din vase eller dit akvarie ekstra spændende og fascinerende at kigge på. De 13 forskellige nuancer, som lampen har, kan ændre hele stemningen i din stue. Det kan spille op til fest med hurtige og rene lysskift eller give rummet en meditativ følelse med de bløde og flydende lysskift. Du vælger selv hvilken udgave du er mest til i dag med fjernbetjeningen. Du kan selvfølgelig også bare vælge den farve du synes allerbedst om og lade den lyse hele aftenen. Hvis du vil lave din egen, helt private spa oplevelse der hjemme, så putter du lyset ned i badekarret og slukker alt andet lys på badeværelset - nu kunne du lige så godt være på et af byens dyreste wellness steder.

LED undervandsbelysning gør dit hjem lidt smukkere til hverdag og bringer en lækker lounge-stemning indenfor døren. Det magiske - og selvfølgelig vandtætte - undervandslys er den perfekte gave til din bedste ven der virkelig går op i indretning.

Detaljer

 • Beskrivelse: LED-undervandslys med fjernbetjening (inkl. 1 stk. CR2025-batteri) med 13 forskellige toner
  • 3 indstillinger:
   • enkelt farve
   • farveskift - med langsom overgang
   • rent farveskift
 • Mål: 7 x 2,5 cm
 • Bemærk: bruger 3 stk. AAA-batterier (ikke inkl.)
2022-05-19T04:21:23+00:00