Har du brug for hjælp?

LED-stearinbloklys

155 kr
Inkl moms
- +
Det er kun ved et nærmere kig, at du kan se, at de fine LED-stearinbloklys rent faktisk ikke er lavet af stearin. Lysene efterligner en flammes sitren helt perfekt og skaber den helt rigtige stemning til en romantisk aften, hvor du ikke behøver at tænke på, at skulle huske at puste lysene ud. Du skal bare sørge for, at der er batterier i, og så er du sikret en perfekt aften!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

De to fine LED-stearinbloklys bliver leveret med en smart, lille fjernbetjening, så du kan sidde i sofaen sammen med kæresten, og når mørket så falder på, trykker du bare på knappen og et blødt, lækkert og romantisk lys fylder stuen og sørger for, at I kan have en rigtig hyggelig aften.
Du skal, som nævnt, bare sørge for 3 stk. ​​AAA-batterier (medfølger ikke), et enkelt tryk på fjernbetjeningen, og lysene begynder at brænde. Derudover har de ovenikøbet en behagelig duft af vanille. Lysene er lavet i et moderne, rent design og lyser i varme farver, som vil være med til at sprede hygge i alle hjem. Den perfekte gaveide til din ven eller veninde, der gerne vil have et hyggeligt hjem men er bange for at komme til at glemme at puste ægte lys ud. De fine LED-stearinbloklys er perfekte til afslapning, og du skal ikke tænke på at slukke dem, for der er ingen fare ved at lade dem brænde hele natten. Det værste der kan ske er, at batterierne løber tør.

Detaljer

  • Beskrivelse: LED stearinlys med fjernbetjening, indeholder 1 stk. CR2025-batteri til fjernbetjeningen
  • Bemærk: lysene bruger 3 stk. AAA-batterier (ikke inkl.)
2020-12-01T22:57:07+00:00