Har du brug for hjælp?

Lav dine egne neon venskabsarmbånd

109 kr
Inkl moms
- +
Med dette sæt kan du blive en sand venskabsarmbånd pro! Dette gavesæt indeholder nemlig alt, hvad du har brug for, for at lave seje venskabsarmbånd til dig og alle dine venner og veninder. I sættet får du også en brugsansvisning, der lærer dig, hvordan du kan lave fem forskellige knuder og mønstre på armbåndet, så alle dine armbånd kan blive hver deres design. I sættet får du hele ni forskellige snore, så dine armbånd kan blive ligeså farverige eller ikke farverige, som du ønsker det. Så hvad venter du på? I gang med at design de seje venskabsarmbånd!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Der er noget specielt ved venskabsarmbånd. De gør, at man knytter en unik form for venskab, der altid vil vare ved. Mindet om venskabsarmbåndet vil i hvert fald. Denne gave er et et helt gavesæt, der giver dig mulighed for at knytte og designe venskabsarmbånd i massevis. I sættet hører nemlig hele 72 meter snor med i ni forskellige flotte farver.
Derudover hører der også en bruganvisning med, der kan lære dig fem forskellige knyttemetoder, så armbåndene kan blive i flotte og unikke forskellige mønstre og farver. Dette gavesæt er en unik gaveide til piger, der vil få mange timer til at gå med at være kreative og skabe unikke og fine venskabsarmbånd. Dette gavesæt vil skabe minder for livet og også lære modtageren at være kreativ på en helt ny måde. Skøn gaveide, der vil udfordre dig kreativt.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder garn i 9 farver (i alt 72 meter), 5 sikkerhedsnåle, brugsanvisning til 5 forskellige mønstre (på engelsk, fransk, tysk og spansk)
  • Mål (gavedåse): 15,5 x 11,5 x 4 cm
  • Bemærk: anbefalet til børn fra 8 år og ikke egnet til børn under 3 år
2020-12-02T19:27:46+00:00