Har du brug for hjælp?

Læder armbånd med hjerte vedhæng & gravering - brun

229 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Smykker er ikke altid en stor gave idé? Sikker på, mange kvinder ser frem formentlig om et nyt smykke; især din kæreste, men sikker på at nyde denne smukke læder armbånd med et hjerte vedhæng og individuel gravering. Armbåndet med bevis på kærlighed fås i to forskellige farver og den perfekte gave til dem, der ønsker at forberede deres kæreste til en fødselsdag, Valentinsdag eller i mellem en sand fornøjelse.

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Har altid troet, læder er kun for stærke fyre? Så vil du helt sikkert overbevise denne smukke læder armbånd med et hjerte vedhæng vil hurtigt vende. Armbåndet begejstret med kontrasten mellem det kølighed i forbindelse med naturlig materiale læder og den elegante pragt af hjerte vedhæng; dette armbånd Lav en dame en gave, der vil helt sikkert bidrage til mange lejligheder.

Den læderarmbånd med hjerte vedhæng passer den fashionable dagligdags tøj samt til festen look. Den er lavet af poleret rustfrit stål vedhæng, kan armbåndet lukkes justerbar i længden og med en karabin. Den fås i klassisk brun og ildrøde; de kan også individualiseres med en laser gravering hjerte vedhæng. Læderet armbånd er en ideel personlig gave idé, for eksempel til jul, en fødselsdag eller dagen for kærlighed!

Detaljer

Læder rem med indgraveret hjerte vedhæng - Brun

Leveringsomfang: armbånd i læder med hjerte vedhæng fremstillet af rustfrit stål
Egenskaber:
Tidløst look
Med karabinlås
Individuelt tak ønske Graveringer
Materiale: læder, rustfrit stål vedhæng
Farve: brun
Mål:
Armbånd længde kan indstilles fra 18,0 til 19,0 cm
Trailer: 20,0 mm x 18,5 mm x 2 mm
Bemærk: Du må ikke bruge specialtegn til personalisering.

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-07-14T08:57:13+00:00