Har du brug for hjælp?

Læbestift-powerbank

309 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Hvad er egentlig vigtigst? At opfriske læberne eller at have fuldt batteri på sin smartphone? Hvis du kender nogen der svarer "begge dele", så er denne læbestift-powerbank den ideelle gaveide! Den kompakte og praktiske powerbank redder Apple- og Android-smartphones før de dør og ser ud som en læbestift! En sjov gaveide til kvinden der har alt!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

For mange er det her det værste de kan forestille sig: Man er ude i det fri, og batteriet dør langsomt, mens man går mere og mere i panik, fordi man står på et sted, man ikke kender og har brug for at bruge Google Maps… Stop! Der er hjælp at hente: Med denne powerbank med 2600 mAh er der altid et reservebatteri ved hånden, når ens eget løber tør for strøm. Det er bare at åbne for læbestiften, tilslutte smartphonen og oplade den! Når man er hjemme igen, kan man så oplade powerbanken via mikro USB-stikket. På den måde har man altid masser af strøm, så man kan holde kontakten via sociale medier eller tale i telefon med venner og veninder!
Hvor meget strøm, der gemmer sig i denne sjove læbestift-powerbank, kan man aflæse på tre små lamper. Denne smarte powerbank beskytter også mod overopladning og er derfor et praktisk must-have i enhver håndtaske! Powerbanken vil helt sikkert være et hit både som jule- og fødselsdagsgave.

Detaljer

  • Beskrivelse: kompatibel med Apple- og Android-smartphones samt mange andre apparater, inkl. PCM batteri-management med beskyttelse mod overopladning og trefarvet opladningstilstandsvisning
  • Brugsanvisning: opladetiden er ca. 2-3 timer og den kan oplades via USB- og mikro UBS-stik
  • Specifikationer:
    2600 mAh batteri
    Input: DC5V – 1A
    Output: DC5V – 1A
  • Mål: 2,5 x 2,4 x 10 cm
2021-01-22T22:16:54+00:00