Har du brug for hjælp?

Labyrint-sparebøsse

109 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Med denne labyrint-sparebøssse i hænderne, får du stort set aldrig nogensinde brug for hverken bank eller bankrådgiver igen, nu kan du i stedet være sin egen bank og bankrådgiver på samme tid. Labyrint-sparebøssen sørger nemlig for, at dine sparepenge er bevaret sikkert og beskyttet i dit eget hjem. Du skal nemlig igennem labyrinten for at få dine penge ud igen, så snart du har kastet dem i sparegrisen. Smart system!

Other customers bought

Beskrivelse

Har du ledt efter en sikker måde at opbevare dine penge på? Skal man lægge ens penge i banken? Næh nej! Her har du en meget bedre løsning! Nemlig denne Labyrint-spargris. Labyrint-sparebøssen er både meget sjovere og meget smartere end en bank, og så undgår du i fremtiden at skulle gå til banken med dine kontanter - du går da bare ind og smider dem i labyrint-sparebøssen. Sparebøssen har også en anden positiv side: Den er ligeså sikker som en bank. Kaster du pengene i den, er de opbevaret trygt og sikkert, for du skal nemlig have den lille metalkugle igennem hele 3D-labyrinten for at få dine penge ud. Pengene er så opbevaret meget sikkert - du har i hvert fald ikke mulighed for at tage dine opsparede penge ud af den for at gå på en spontan shoppetur.
Denne gave kunne være oplagt at give som en joke til den ven i vennekredsen, der altid har været dårlig til at spare penge op, men god til at bruge dem. Måske er en labyrint-sparebøsse lige, hvad den person mangler?

Detaljer

  • Materiale: gennemsigtigt plastik
  • Mål: 11 x 11 x 11 cm
2023-01-30T08:49:51+00:00