Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Eller drag & drop
Quality of selected imagel

Krus med foto og to hjerter

109 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

To hjerter med et dyrebart indhold - midt på dette krus er der to hjerter, hvor du kan du kan få printet lige det billede du allerhelst vil have på dit yndlingskrus. Hvem kan ikke altid bruge et krus mere til de varme drikke - og dette vil være designet individuelt til dig. En bedårende lille gaveidé til din kæreste, dine forældre eller bedsteforældrene.

* Skal udfyldes

109 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Design dit helt eget yndlingskrus. Her har du et hvidt krus i keramik, som giver dig den perfekte mulighed for at få et fuldstændig originalt krus, med et billede af noget du elsker - lad det være et billede af børnene, af hunden, af den chokolade du bedst kan lide eller din cykel. Lige meget hvad, så vil billedet blive indrammet af to hjerter, så der ikke kan være tvivl om at det her...det er virkelig noget du holder af.

Kruset med foto og to hjerter er en af de gaver der er fantastiske at forære, uden at der måske er nogen stor begivenhed som årsag. Forær et krus til din mor og far når de har passet børnene i weekenden, og det skal selvfølgelig være et billede af ungerne der fylder de to hjerter. Giv et krus til din søster, bare fordi hun er dejlig, eller forær din kollega et krus, så hun har sit eget og helt personlige krus på arbejdet. Der er ingen tvivl om, at kruset der er designet med tanke på modtageren, vil blive det nye yndlingskrus.
Kruset med foto og to hjerter er en sjov og personlig gaveidé der kan bruges til alverdens store og små anledninger.

Detaljer

  • Beskrivelse: krus med foto og to hjerter
    • kvalitetsprint
  • Materiale: keramik
  • Mål: 9 x 8 x 8 cm
  • Bemærk: tåler ikke opvaskemaskine
2022-08-09T18:02:02+00:00