Har du brug for hjælp?

Kridttavler

Fra: 135 kr
Inkl moms
- +
Det, der skrives med kridt, kan altid viskes ud! Disse smarte kridttavler er super flotte at have oppe i køkkenet til at skrive små beskeder, indkøbslister eller bare lave små tegninger på. En sjov og praktisk gaveide til børnefamilierne. Fås i fire forskellige varianter: et firkløver, en høne, en pony eller en sommerfugl.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Her kan du skrive små, søde beskeder, indkøbslister eller bare lave sjove tegninger: Disse smarte kridttavler er flotte og praktiske at have i køkkenet eller i gangen hos de små og store børnefamilier. Der er altid en besked, der skal gives videre, og med disse kridttavler bliver det lige lidt hyggeligere.

Kridttavlerne fås i fire forskellige varianter: et firkløver, en høne, en pony eller en sommerfugl. Så er det bare at vælge, hvilken en du eller børnene synes godt om. Hvis du vil, kan du selvfølgelig også samle alle fire og eventuelt have dem forskellige steder i huset. De passer også rigtigt godt ind på børneværelset, hvor de giver lidt ekstra dekoration til væggen. Kridttavlerne bliver hurtigt en fast del af huset. En god gaveide, der hjælper lidt til i den stressede hverdag. Børnene kommer i hvert fald helt sikkert til at synes godt om dem!

Detaljer

  • Varianter: firkløver, hjerte, pony eller sommerfugl
  • Beskrivelse: kridttavle med klæbebaggrund inklusive kridt
  • Mål: 2 mm

Detaljer

  • Varianter: firkløver, hjerte, pony eller sommerfugl
  • Beskrivelse: kridttavle med klæbebaggrund inklusive kridt
  • Mål: 2 mm
2020-11-29T12:03:09+00:00