Har du brug for hjælp?

Kridttavler formet som tanke- og talebobler

145 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Få ekstra sjov af billederne til festen med disse sjove tanke- og talebobler! Du kan skrive på bobletavlerne med kridt, så du selv bestemmer, hvad der skal være med på billedet. En sjov gave til fødselsdagsfesten. Sættet indeholder tre tavler samt kridt, og de kan enmt gøres rent efter brug.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Kunne du tænke dig at kunne læse andre folks tanker? Af og til kunne man måske god tlide at vide, hvad vennerne i virkeligheden synes om ens nye kjole eller frisure, eller hvorfor en anden rødmer, når den ny kollega er i nærheden. Med disse tænke- og talebobler lavet som kridttavler kan du lave sjove billeder med dine venner, der viser, hvad I tænker i de forskellige situationer. Mulighederne er uendelige, og det varer sikkert ikke længe, før der er en masse sjove billeder, der skal postes på de sociale medier.

Sættet indeholder tre tavler samt kridt og er en sjov gaveide til fødselsdagsfesten, eller hvis du skal til polterabend. Nu kan du endelig finde ud af, hvad de andre tænker, og ellers kan du jo bare ifnde på noget! Det hele kan viskes ud igen, hvis du da kun skriver med det kridt, der følger med i pakken.

Detaljer

  • Beskrivelse: 3 kridttavler inklusive kridt
  • Mål: pakken måler 31 x 25 x 2 cm
2020-12-01T22:06:40+00:00