Har du brug for hjælp?

Kreativt piskeris

Fra: 135 kr
Inkl moms
- +
Her er en rigtig fin lille køkkenhjælper, der leder tankerne hen på kærlighed og stjernehimler. De fine piskeris hjælper med at piske fløden til den helt rigtige konsistens til kagen og så kan der vist kun være gode vibes ved morgenbordet med en gave, der kan sørge for lidt til den søde tand! Det er en oplagt gaveide til amatørkokken og til vores elskede bedstemødre.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Det, der virkelig gør de her piskeris til en fantastisk gave til kvinden eller manden, der elsker at være i køkkenet, er piskerisenes måde at virke på: Nu er det slut med smertende håndled, ikke mere trættende piskning af fløden til kagen, og ikke flere pauser fordi man er udmattet af alt det piskeri! De her piskeris har nemlig tryk-rotationsprincip, som fremover vil gøre al pisken, blanden og miksen til en leg i køkkenet. Tryk bare piskeriset ned i bunden af skålen eller gryden og det går igang helt af sig selv - uden motor og batterier!
Her er en fin lille gave til madmoren, der har brug for en køkkenhjælper, som vil lede hendes tanker hen på kærlighed og stjernehimler.
De fine piskeris pisker ikke bare lækre og luftige marengs eller flødeskum til fødselsdagkagerne, de vil også være med til at piske en let og sjov stemning op i køkkenet, fordi de er med til at gøre arbejdet så meget nemmere og det hele vil føles mere som en leg.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem hjerte og stjerne

Detaljer

  • Variant: stjerne
2020-12-01T17:04:16+00:00