Har du brug for hjælp?

Kors med indgravering og kunstlæderkæde

345 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Det er altid en meget personlig ting at give smykker og de gives ofte ved store lejligheder, som f.eks. konfirmationen eller dåben. Med dette anderledes og moderne kors er du sikker på at give en helt personlig gave til den nyfødte eller til den, som netop er trådt ind i de voksnes rækker. Her er en personlig gave med indgravering, der vil følge modtageren i mange år.

* Skal udfyldes

345 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Dette fine smykke vil med sikkerhed give masser af opmærksomhed med det klassiske kors af flot poleret og rustfrit stål med et anderledes og trendy karbonindlæg på forsiden. Korset er forbundet i et klassisk og nytænkende design, med en flot kunstlæderkæde og gaven leveres selvfølgelig i en stilfuld gaveæske.

Der er ingen tvivl om, at det flotte kors med indgravering og kunstlæderkæde vidner om, at du har en elegant og eksklusiv smag. Udover at smykket er lækkert designet, så er der også plads på bagsiden af korset til en tekst på op til 20 tegn, og det er her, du virkelig kan gøre denne gave helt personlig. Du kan vælge at få den personlige hilsen til konfirmanden skrevet enten vandret eller lodret på korset.

Korset med gravering og kunstlæderkæde er et lækkert og moderne alternativ til den klassiske guldkæde med kors i - det her er en gave, der vil blive brugt og værdsat for det anderledes og flotte design!

Detaljer

  • Materiale: vedhæng af rustfrit stål med sort karbon, kunstlæderkæde med sølvlukning
  • Mål: vedhæng 4,5 x 3,2 cm, kæde 50 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn ved indgravering, leveres i gaveæske
2020-12-01T23:09:21+00:00