Har du brug for hjælp?

Kork-globus

1.335 kr
Inkl moms
- +
En globus er både praktisk og dekorativ at have stående. Lad rejsedrømmene og eventyrlysten rende frit ved synet af den flotte kork-globus. Sæt tegnstifter i der, hvor du har været og måske en anden farve tegnstifter der, hvor du gerne vil hen. En kork-globus er en oplagt gaveide til drømmerne, eventyrerne og globetrotterne.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Med en kork-globus risikerer du aldrig, at din oversigt crasher midt i planlægningen. Kork-globussen er pæn at have som pynt på en reol, hvor den afmærkede rejseplan altid kan stå fremme. Hvad med at måle distancen mellem Danmark og din næste rejsedestination? Det er meget simpelt og hurtigt at gøre: sæt en tegnstift i globussen ved Danmark, tag et stykke garn, bind det om den ene tegnstift, der viser startpunktet og sæt en anden tegnstift i globussen, der viser destinationen. Træk garnet mellem de to tegnstifter, bind den rundt om tegnestiften og klip garnet over ved knuden. Aldrig har rejseplanlægningen været så nem, flot og visuel! Nu kan man vise venner og familie, hvor den næste rejse går hen.
Globussen kan også blot anvendes som en lidt sjovere nålepude. Det er op til ejeren, hvordan man helst vil anvende den lille kork-globus, men én ting er sikkert: Den vil glæde enhver, der får den i gave.

Detaljer

  • Beskrivelse: kan dreje om sin egen akse og er monteret på metalstandere – 5 tegnstifter følger med
  • Materiale: kork, stål
  • Mål: 30 x 25 cm
2020-12-02T19:34:26+00:00