Har du brug for hjælp?

Konvolut-tabletcover

169 kr
Inkl moms
- +
Denne slags "post" vil de fleste helt sikkert sætte pris på. Det store brev ligner til forveksling en rigtig konvolut, men er i virkeligheden et tabletcover, som beskytter iPads og andre tablets. En genial gaveide til alle, der er vilde med teknik og som gerne vil passe ekstra godt på deres seje gadgets. Giv denne anderledes konvolut til en, du holder af.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Diskret og beskyttende: Det sjove konvolut-tabletcover er en hemmelig agent værdig og sørger for, at beskytte iPads og lignende tablets på en særdeles diskret måde. Umiddelbart ligner denne seje gaveide en helt normal konvolut - lidt krøllet, med adressepåskrift og forskellige poststempler. Den afslører dermed ikke det værdifulde indhold. Coveret måler 27 x 20,5 x 2,5 cm og passer både til tablets og e-readers.
Coveret udgiver sig ikke bare for at være noget, det ikke er, det beskytter også mod regn og er derudover stødabsorberende. Din tablet er på denne måde godt beskyttet og indersiden er endda beklædt med satin. Denne gaveide er en perfekt måde at sikre en skærm uden ridser, og det anderledes design er ikke til at stå for.
Hvad enten du bruger coveret til hverdag eller på rejser er du sikker på, at tabletten er godt beskyttet og med et konvolut-tabletcover bliver der helt sikkert kigget en ekstra gang, når man pakker sin tablet ud. En super gaveide, som alle tabletejere vil sætte pris på.

Detaljer

  • Beskrivelse: vandafvisende og holdbar
  • Materiale: tyvek (vlies af polyethylen), skum, velcrobånd, satin
  • Mål: 27 x 20,5 x 2,5 cm
2021-01-27T10:13:10+00:00