Har du brug for hjælp?

Kontorpude med ringbindmotiv

169 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Med denne fine gave kan man nu endelig få sig en velfortjent powernap på kontoret og samle kræfter til at kunne klare resten af arbejdsdagen. En sjov gaveide til alle kontormus og måske endda til chefen - for hvem kan ikke få brug for en lille lur i ny og næ?

Other customers bought

Beskrivelse

Denne kontorpude med ringbindmotiv egner sig særligt godt til alle, der døjer med stress eller til dem, der bare er glade for at tage en lur. Når man bliver træt på kontoret, hjælper det altid med en lille powernap, men hvor skal man lægge sig hen? Det er ikke længere noget problem med den praktiske kontorpude! Den ligner til forveksling et ringbind og passer således også visuelt til kontormiljøet, og så er den væsentlig mere behagelig at ligge på end et tastatur!
Alle kender til problemet: arbejdet hober sig op på skrivebordet, koncentrationen svigter, øjenlågene bliver tungere og der er ikke mere kaffe. En kort powernap er nødvendig, og med denne gave er det nu muligt overalt. Du lægger bare puden på skrivebordet og kan så sove et par minutter for derefter at kunne arbejde endnu mere effektivt. En super gave til venner, kolleger eller måske chefen, hvis du tør. Så bliver det sjovere at gå på arbejde.

Detaljer

  • Materiale:
    • Overflademateriale: 100 % polyester
    • Fyld: 100 % polyester
  • Mål: 33 x 27 x 7 cm
  • Bemærk: må kun håndvaskes
2021-12-02T05:51:19+00:00