Har du brug for hjælp?

Kompas

135 kr
Inkl moms
- +
Hvor er jeg? Og hvordan kommer jeg derhen? Spørgsmål der kan være svære at besvare, hvis ikke det var for et kompas. Med det praktiske kompas ved hånden, kan du nemt finde vej - og i modsætning til din mobile gps, løber et kompas aldrig tør for strøm. Det robuste design i børstet metal, gør kompasset til en oplagt gave til eventyreren, der elsker at være i naturen.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Åh nej, min mobil er løbet tør for strøm, hvordan skal vi nu finde derhen? Sådan en situation kan nemt undgås med et ordentligt kompas. Et kompas er pålideligt, robust og kræver ikke antennesignal eller strøm. I et kraftigt hylster af børstet metal, viser nålen pålideligt vej i naturen, så hverken vandreturen i skoven eller kanoturen ned ad floden bliver en mission of no return. Kompasset guider dig sikkert tilbage til civilisationen.

Et godt lommekompas er ikke kun for børn og spejdere, det er et redskab, som kan gavne alle, der er aktive udendørs. Og hvis du ikke lige ved, hvordan et kompas fungerer, så medfølger der en udførlig brugsvejledning, så du nemt kan orientere dig. Kompasset er en fantastisk, langtidsholdbar gaveide til den praktisk anlagte, eller til ham der bare har svært ved at finde vej.

Detaljer

  • Beskrivelse: praktisk kompas
  • Materiale: metal og plastik
  • Mål: 8 x 6,5 x 3,5 cm (lukket)
  • 2020-12-03T07:46:42+00:00