Har du brug for hjælp?

Køleskabsmagneter i Facebooklook

129 kr
Inkl moms
- +
Du kan skrive på de originale køleskabsmagneter i Facebooklook, og de har alle de kendte funktioner som din profil: Friends, Wall Posts, Photos osv. Fede og sjove magneter lige til at smide op på køleskabet, så du altid har følelsen af at være online - også når du lige skal se, hvad der er at spise. Sjov gaveide til dem, der har svært ved at "koble af".
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Beskrivelse

Med de fede køleskabsmagneter i Facebooklook kan du nu få fyldt selv dit køleskab op med alle hverdagens kommentarer fra de sociale medier. Magneterne har alle de essentielle funktioner, som du bruger til hverdag, når du lige smider en kommentar til en ven, liker din søsters billede af hunden, eller læser de seneste Wall Posts. Der følger en tusch med (ikke permanent), så du kan skrive lige de kommentarer, du har lyst til, fjerne dem og skrive nye. Hvis du hurtigt skal lave en note, så kan det også gøres og du glemmer ikke det vigtige, du skulle, og der står ikke noget i vejen for at lave flere statusopdateringer hver dag!
En fed gaveide til din ven eller veninde, som er helt afhængig af Facebook og ikke kan leve uden hele tiden at være synlig på de sociale medier. Her er der mulighed for at lave lidt sjov med det og samtidig give en praktisk gave, der også ser sjov ud på køleskabet.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 1 tusch (ikke permanent), 12 magneter - 1 stk. My Profile, 1 stk. Status, 2 stk. Comment, 1 stk. Friends, 1 stk. Photos, 1 stk. Events, 1 stk. Notes, 1 stk. Like, 1 stk. Dislike, 2 stk. Wall Posts
2019-05-22T04:10:23+00:00