Har du brug for hjælp?

Kølende håndklæde

129 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Med dette kølende håndklæde kan man hurtigt køle sig ned. Det unikke materiale køler dig ned, ved blot at tilføre lidt væske til håndklædet, og derfor er det ideelt til sport i varmt vejr, på stranden eller som kompresbind til de steder, hvor man skal køles yderligere af. Det er en fantastisk gave til at sportsudøvere.

Other customers bought

Beskrivelse

Normale håndklæder til sport bruges kun til at tørre sved af panden med, eller når man har været i bad efter man er færdig. Dette håndklæde er dog ikke ligesom de andre. Det kølende håndklæde, med det mundrette navn 'Stay Cool', lever nemlig i høj grad op til navnet ved at være med til at holde dig kold, eller i hvert fald køle dig ned, når din temperatur bliver kritisk. Det kan være ideelt til fysisk aktivitet på stranden, hvor solen gør at man nemt overopheder. Her skal man blot tilføre lidt væske til håndklædet, og så holder håndklædet sig køligt i lang tid.
Det kølende håndklæde har dermed en lang række gode egenskaber, som man kan bruge i næsten alle former for sport og fysisk aktivitet. Du får derudover også en lille taske med, som du kan pakke håndklædet ind i, og da materialet er let og tyndt, er det ikke svært at finde plads i sportstasken til denne lille ekstra ting. En god gaveide til kæresten, der endelig har meldt sin ind i fitness, eller som fødselsdagsgave til typen, der altid holder sig i gang.

Detaljer

  • Beskrivelse: blå, egnet til alle sportsaktiviteter, ideelt til nakken, hovedet og benene, leveres med hylster til transport
  • Brugsanvisning: tager 5-10 sekunder om at blive kold og kan holde 2-5 timer
  • Materiale: 100 % polyester
  • Mål: 100 x 30 cm
2020-11-26T20:38:00+00:00